Over autorijschool Elbert

_DSC0053
Even voorstellen…

Autorijschool Elbert is een jong en dynamisch bedrijf.  “Geslaagd autorijden”  is ons motto. Dat willen we onder andere bereiken door jouw lessen op te bouwen van makkelijk naar moeilijk. Ook registreren we jouw voortgang op een instructiekaart.

Autorijschool Elbert wil op een positieve manier toewerken naar het rijbewijs. Dit proberen we door de leerling positief te benaderen en niet te focussen op de fouten. Fouten maken mag en samen met jou willen we ze omzetten naar leermomenten. We vinden het belangrijk dat je je veilig en prettig voelt in de auto. Autorijschool Elbert is een eenmanszaak en daarom zal je altijd les krijgen van dezelfde instructeur. Elbert straalt rust en vertrouwen uit voor jong en oud.

Onze visie is dat je overal moet leren autorijden. Daarom gaan wij niet alleen in het examengebied rijden, maar willen we gebruik maken van de gehele regio. Ons advies is om rijlessen van 2 uur te nemen om de meeste productiviteit uit een les te kunnen halen. Andere mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Hoe werkt het?

Hoe ziet de opleiding er dan uit? Eerst beginnen we met een stuk voertuigbeheersing om te zorgen dat je de auto onder controle hebt. Daarna volgt de kennis omtrent verkeersdeelname. Belangrijk hierbij zijn de theorie en kennis over de voorrangsregels. Het derde blok bestaat uit inzicht en ervaring. Hier volgen dan ook de bijzondere manoeuvres. Na dit derde blok kan een tussentijdse toets worden gepland als voorbereiding op het echte examen. Het laatste blok bestaat uit het zelfstandig auto rijden en examentraining.

Facebook

Volg ons op social media!

Instagram